Zoeken


volg ons


suivez-nous


gratis gids


guide gratuit


goede doelen


bonnes causes

gratis gids

guide gratuit

goede doelen

bonnes causes

 08/01/2019

Salon van het Testament voor het Goede Doel

Tweeduizendvijfhonderd enthousiaste bezoekers en heel veel positieve reacties van onze goede doelen: we mogen trots terugblikken op een bijzonder geslaagd Salon van het Testament voor het Goede Doel. Geniet mee met de foto’s en een bloemlezing van de vele positieve reacties op deze uitzonderlijke ‘dankjewel’-dag:
 

"Jullie Salon werd georganiseerd onder de vlag van uitmuntendheid. Ik heb een geweldige tijd gehad met mijn 12 gasten. Je hebt cultuur en filantropie weten te combineren ... het was gewoon perfect! Na de rondleiding hadden we een discussie met mijn groep over filantropie, hoe een testament te maken, het Duve Instituut, de Koning Boudewijn Stichting, ... Er zijn drie mensen die voor de hele groep hebben bekend dat zij al hun testament hebben opgemaakt. Het was erg ontroerend omdat ze uitlegden hoe goed ze zich voelden sinds ze dat gedaan hebben: ze zijn niet meer bang om in het vliegtuig te stappen of gewoon 's ochtends op de fiets te rijden. Ze zijn blij een zuiver geweten te hebben. De anderen stelden hen veel vragen, er waren uitwisselingen van namen van notarissen, advocaten, ... BRAVO en BEDANKT!”

Isabelle de Duve - van Duve Institute

"Hartelijk bedankt voor het organiseren van deze dag, zeer gewaardeerd door onze gasten. We hebben allemaal genoten van het bezoek, de gesprekken en de uitwisselingen met collega's."

Lotje De Ridder – Duo For A Job

"Veel dank voor de schitterende dag in Tervuren. Knap gedaan."

Bart Demedts – 11.11.11

"Sta ons toe om u oprecht en hartelijk te feliciteren voor de perfecte organisatie van deze zeer mooie en informatieve dag in het Africamuseum. Parkeren met shuttle, glimlachend verwelkomd worden, nuttig advies, een uniek bezoek aan het AfricaMuseum met een gids,… We kregen zelfs de gelegenheid  om een beetje te rusten, te eten en te drinken in een prachtige omgeving. Welk geluk! Dank aan alle betrokkenen bij de voorbereiding van zo'n evenement."

Jean-Pierre Liénard en Michelle Ponchaux

"Bedankt voor de perfecte organisatie van deze dag. Ik heb kunnen profiteren van het advies van een notaris om mijn nalatenschap beter te organiseren en mijn testament te schrijven. En natuurlijk was een bezoek aan het museum een pluspunt waar ik erg van heb genoten."

Micheline Dieu

"Aan het geweldige team van testament.be: nogmaals bedankt voor het prachtige evenement dat jullie organiseerden in Tervuren! Het was een volledig succes vanuit ons oogpunt: de keuze van het nieuwe museum dat net was geopend, de organisatie, uw welkom, uw beschikbaarheid en vooral het concept van de dag. Onze acht aanwezigen waren vooral blij met hun bezoek aan het museum en de informatie die ze uit eerste hand kregen van jullie juridische experts. Het was absoluut een uitstekende formule."

Catherine Houssiau - Entraide&Fraternité