Mamas for Africa
Çavaria
Handicap International
GAIA
ZOO Antwerpen
Caritas International
Les Territoires de la Mémoire
Vlaams Oogfonds
Mercy Ships
VUB Foundation
Artsen Zonder Vakantie
Dyadis
Epilepsie Liga
Natuurhulpcentrum
Licht voor de Wereld
Canisha
UZA Foundation
Hachiko
Mu.ZEE
Vrienden der Blinden

Neem een goed doel op in je Testament

vzw testament.be coördineert de nationale campagne testament.be. Met meer dan honderd deelnemende ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties is testament.be uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit.

Bestel de gids van testament.be

Om u wegwijs te maken in de wetgeving rond legateren en schenken aan een goed doel heeft testament.be een gids uitgebracht die u hier GRATIS kunt bestellen.

Bestel de gids

Gemiddelde cijfers op jaarbasis

  • 30.000 bereikte erflaters
  • 1.000 uren gratis juridisch advies
  • 2.000 inschrijvingen op onze webinar
  • 16.000 volgers op onze facebookpagina
  • 3.000 bezoekers op ons merci‑event
  • 25.000 bestellingen van onze juridische gids

Onze goede doelen

democratie

Bloemen noch Kransen

Er bestaan allerlei mogelijkheden om de idealen van een overleden dierbare te laten voortleven. Niet zoiets als een tijdelijk boeket, maar een laatste daad van deugdzaamheid waar misschien het verschil mee kan gemaakt worden in het leven van een ander. Met ‘Bloemen noch kransen’ is het mogelijk.

Lees meer

Nieuws

Getuigenissen

Michiel van den Bosch bezoeker Tournée Généreuse

Naarmate wij ouder worden, zien wij jammer genoeg steeds meer familieleden en goede kennissen wegvallen. Zo komt het besef dat ons leven ook eindig is. Enkele jaren geleden namen wij ons voor om onze resterende spaarpot te schenken aan een goed doel. Nalaten willen wij vooral aan organisaties die zorg dragen voor diegenen die helemaal geen verweer hebben tegen hun erbarmelijke levensomstandigheden door toedoen van menselijke hebzucht.

Bekijk alle getuigenissen

Deelnemen als organisatie?

De deelnemers van testament.be zullen op middellange en lange termijn zeker en vast een groter deel van hun werking kunnen financieren met middelen die vrijkomen uit het openvallen van testamenten waarin zij als begunstigde zijn opgenomen. Zelfs de korte termijn-resultaten zijn nu al bevredigend te noemen. Interesse in deelname aan de groepscampagne?

Contacteer ons