Institut Pasteur
UZA Foundation
Keten van Hoop België
Licht voor de Wereld
Pinocchio
Hart voor Research Aalst
ALS LIGA
Hachiko
Çavaria
Belgische Cardiologische Liga
Blauwe Wereldketen
Rode Kruis-Vlaanderen
Muziekkapel Koningin Elisabeth
UCLouvain
Zwin Natuur Park
Instituut voor Tropische Geneeskunde
Salvatoriaanse Hulpactie en Ontwikkelingshulp
Pax Christi Vlaanderen
Resto du Coeur (Federatie)
S.M.A.K.

Neem een goed doel op in je Testament

vzw testament.be coördineert de nationale campagne testament.be. Met meer dan honderd deelnemende ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties is testament.be uitgegroeid tot de grootste nationale groepscampagne ooit.

Bestel de gids van testament.be

Om u wegwijs te maken in de wetgeving rond legateren en schenken aan een goed doel heeft testament.be een gids uitgebracht die u hier GRATIS kunt bestellen.

Bestel de gids

Gemiddelde cijfers op jaarbasis

  • 32.000 bereikte kandidaat-erflaters
  • 1.000 uren gratis juridisch advies
  • 2.000 inschrijvingen op onze webinar
  • 16.300 volgers op onze facebookpagina
  • 3.000 bezoekers op ons merci‑event
  • 31.230 bestellingen van onze juridische gids

Onze goede doelen

Bloemen noch Kransen

Er bestaan allerlei mogelijkheden om de idealen van een overleden dierbare te laten voortleven. Niet zoiets als een tijdelijk boeket, maar een laatste daad van deugdzaamheid waar misschien het verschil mee kan gemaakt worden in het leven van een ander. Met ‘Bloemen noch kransen’ is het mogelijk.

Lees meer

Nieuws

Getuigenissen

Herman Morren bezoeker Tournée Généreuse

Daar we beiden enorme dierenvrienden zijn, was onze keuze snel gemaakt en hebben we twee vzw’s die om het welzijn van de dieren bekommerd zijn, opgenomen in ons testament. Ik kan enkel nog meegeven dat de mensen die een wilsbeschikking willen opmaken er zeker goed over na denken om eventueel ook diezelfde beslissing te nemen zoals wij. Wij zien veel liever onze zuur verdiende centjes bij een goed doel van onze keuze terechtkomen dan bij de Staat.

Bekijk alle getuigenissen

Deelnemen als organisatie?

De deelnemers van testament.be zullen op middellange en lange termijn zeker en vast een groter deel van hun werking kunnen financieren met middelen die vrijkomen uit het openvallen van testamenten waarin zij als begunstigde zijn opgenomen. Zelfs de korte termijn-resultaten zijn nu al bevredigend te noemen. Interesse in deelname aan de groepscampagne?

Contacteer ons