Bloemen noch kransen

Er bestaan allerlei mogelijkheden om uw idealen of die van een overleden dierbare te laten voortleven. Niet zoiets als een tijdelijk boeket, maar een laatste daad van deugdzaamheid waar misschien het verschil mee kan gemaakt worden in het leven van een ander. Met "Bloemen noch kransen" kan u kiezen voor een gift aan een goed doel.

Kies een organisatie

Laat de idealen van uzelf of uw dierbare overledene verder leven …

Het voorbereiden van uw uitvaart of die van een overleden dierbare zet dingen op scherp. Confronteert u met vragen waarvan u dacht dat u ze nooit zou moeten stellen. 
Doet u ook stilstaan bij wat écht is, bij wat belangrijk is.

Het is u misschien al opgevallen dat in een rouwbrief steeds vaker een rekeningnummer wordt vermeld met de vraag om in plaats van bloemen of kransen een storting te doen voor een goed doel.
En niet alleen omdat bloemen vergankelijk zijn: wat moeten we met al die bloemen doen? 
Maar vooral omdat het een grote troost kan zijn om uw idealen of die van uw dierbare overledene te laten verder leven via een ‘bloemen noch kransen’-gift aan een goed doel.

De betekenis van ons leven ligt immers in het verschil dat we maken in de levens van anderen.

U bereidt uw uitvaart of die van een dierbare overledene voor en kiest voor een ‘bloemen noch kransen’-gift aan een goed doel?

U vindt zeker een goed doel dat u of uw dierbare overledene nauw aan het hart ligt: de strijd tegen een ongeneeslijke ziekte, dierenwelzijn, cultuur, solidariteit met mensen in armoede, steun aan de derde wereld, blinden, gehandicapten, erfgoed, wetenschappelijk onderzoek …

Meer te weten komen over het opmaken van een wilsverklaring of wensen rond uw uitvaart?

Wenst u al eens na te denken over uw laatste wensen en voorkeuren met het opstellen van een wilsverklaring? Of heeft u enige verlangens omtrent de organisatie van de uitvaart?

Op zoek naar info over een goed doel dat u nauw aan het hart ligt?

Is er reeds een goed doel dat u of uw dierbare nauw aan het hart ligt, of bent u op zoek naar meer informatie over goede doelen? Vind hier alle gegevens.