Naar overzicht

Straatverplegers

Straatverplegers vzw is een psycho-medisch-sociale organisatie die steevast gelooft dat dakloosheid kan worden beëindigd. Daarom begeleiden we de meest kwetsbare dakloze mensen naar een betere mentale en fysieke gezondheid en - nog belangrijker - naar een duurzame huisvesting. Onze aanpak is doordacht en multidisciplinair, waarbij we nauw samenwerken met andere hulporganisaties om effectieve oplossingen te bieden.

Werken aan hun hygiëne en gezondheid, het versterken van hun zelfbeeld en het vinden van geschikte woningen zijn slechts enkele van de vele stappen die we ondernemen om deze kwetsbare mensen opnieuw een gevoel van eigenwaarde te geven. We mobiliseren de gemeenschap, roepen op tot actie bij overheidsinstanties en nodigen iedereen uit om deel uit te maken van deze verandering.

Ook u, beste lezer, nodigen we van harte uit om deel te nemen aan onze actie. Laten we samen de cirkel van dakloosheid doorbreken. Uw legaat maakt een gigantisch verschil in het leven van de meest kwetsbare dakloze mensen. Samen maken we een eind aan dakloosheid.

Foto: Pierre-Yves Jortay

Samen maken we een eind aan dakloosheid.

Contactpersoon

Bloemen noch kransen
LogoStraatverplegers