Naar overzicht

Juridische infosessie in Antwerpen

Op donderdag 25 mei organiseerde testament.be een gratis juridische infosessie in het mooie Flanders Meeting & Convention Center Antwerp. Tijdens deze infosessie kreeg het publiek informatie over het opmaken van een testament en meer specifiek over de mogelijkheid om te schenken aan één of meerdere goede doelen naar keuze.

Meester Ann Maelfait van het advocatenkantoor Rivus - al 15 jaar partner van testament.be - legde in detail uit welke de verschillende stappen zijn die je moet doorlopen, welke de belangrijke aandachtspunten zijn en door wie je je bij het opmaak van je testament kan laten begeleiden.

Maar liefst 200 geïnteresseerden hadden zich voor deze infosessie ingeschreven en waren ook effectief komen opdagen. Een 40-tal aanwezigen wilden ook graag hun persoonlijke vragen stellen en hadden hiervoor vooraf een gratis individueel gesprek gereserveerd bij een notaris of jurist.

Met een kopje koffie en een (heerlijk!) plakje cake genoot iedereen achteraf van een fijne babbel met de vertegenwoordigers van het goede doel van hun keuze.

Een geslaagde dag met lachende gezichten, serene gesprekken en warme ontmoetingen … samen voor een betere wereld!

/ testament.be