Naar overzicht

Mercy Ships

De Africa Mercy – het huidige ziekenhuisschip van Mercy Ships – krijgt er in 2021 een grote broer bij: de Global Mercy. Een nieuw schip met nog meer plaats voor patiënten en medische teams en met ontelbare nieuwe kansen om te bouwen aan duurzame gezondheidszorg in Afrika. Dankzij de komst van de Global Mercy verdubbelt de capaciteit van Mercy Ships ruimschoots. Dat zijn meer dan twee keer zoveel mensen die een levensreddende operatie of behandeling krijgen.

Door Mercy Ships als erfgenaam in uw testament op te nemen, vaart uw droom op ons nieuwe ziekenhuisschip mee naar de armste landen van de wereld. En dit voor de komende 50 jaar. Met een schenking van uw legaat werkt u samen met de vele vrijwilligers aan boord aan een betere medische zorg voor duizenden mensen en geeft u arme patie¨nten de kans op een beter leven.

Het ziekenhuisschip van Mercy Ships vaart met 450 vrijwilligers, de beste chirurgen en de beste medische apparatuur naar de allerarmste landen. Het doel? Levens redden van mensen die er lokaal geen hulp vinden.

Contactpersoon

LogoMercy Ships