Naar overzicht

Universiteit Gent

Binnen de Universiteit Gent zijn er 1001 mogelijkheden waar een (zelfs kleine) bijdrage een groot verschil kan maken. Oplossingen en antwoorden op de problemen en vragen van vandaag én morgen. U kan dit mee helpen realiseren. Zoals Christa en Monique (zie foto), als zij er niet meer zijn, gaat hun vermogen naar de Universiteit Gent.
Christa en Monique speelden al langer met het idee om een goed doel op te nemen in hun testament. Kinderen hebben ze niet. Nichtjes en neefjes wel, maar zij hebben zelf al een mooie spaarpot bij elkaar gespaard. En ze weigeren zich in de rol van suikertante te wringen. Daarom lieten ze een tijdje geleden een testament opstellen door de notaris. Christa en Monique vinden het vooral belangrijk om zelf te kunnen beslissen over hun bezittingen. “Het moest absoluut een instelling zijn waar we honderd procent achter staan. De visie van de UGent sluit helemaal aan bij onze overtuigingen. De UGent heeft een brede en kritische kijk en dat is exact hoe wij naar de wereld kijken. De UGent staat voor alles waar wij voor staan” (Christa & Monique).

Het loont zeker de moeite om volledig vrijblijvend rond te tafel te zitten of te praten aan de telefoon. U kan bouwen op onze expertise. Door te luisteren naar uw wensen kunnen we ondersteuning bieden bij het correct opmaken van een testamentontwerp waarmee u naar de notaris kan gaan om te laten registeren (al is dit niet verplicht). Wij willen u alle gemoedsrust bezorgen dat uw nalatenschap geregeld is zoals u het wenst.

Heeft u vragen of wil u meer weten over de UGent als goed doel? Neem gerust contact op met het Universiteitsfonds.

De UGent opnemen in uw testament begint met een dialoog.

Contactpersoon

Terry Ediers & Elien Wanzeele
Terry Ediers & Elien Wanzeele
Bloemen noch kransen
LogoUniversiteit Gent