Naar overzicht

UZ Brussel

Het nalaten van een testament aan het Universitair Ziekenhuis Brussel biedt u een unieke kans om een tastbare en blijvende impact te creëren op de wereld rondom u.

Met uw legaat zorgt u ervoor dat basiszorg, wetenschappelijk onderzoek, innovatieve behandelingen en warme menselijke aandacht toegankelijk blijven in een gezondheidszorg die steeds meer onder druk komt te staan.

U steunt rechtstreeks het baanbrekend onderzoek naar levensbedreigende ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, dementie, ... Zo draagt u bij aan het redden van levens, ook wanneer u er zelf niet meer bent.

Maar u zorgt ook dat de mens achter de patiënt niet vergeten wordt. Met uw bijdrage waarborgt u het voortbestaan van projecten zoals Villa Samson (een huis waar patiënten hun huisdier of een therapiedier ontmoeten), De Appeltuin (een ruimte waar onze jongste patiëntjes kunnen spelen, leren en gewoon kind zijn) en TOPAZ (het dagcentrum waar mensen aan het einde van hun leven de nodige zorg en vriendschap krijgen). Zo schenkt u warmte en troost aan patiënten in een moeilijke periode van hun leven.

Het UZ Brussel is dankbaar voor elke vorm van steun die de toekomst van medisch onderzoek en patiëntenzorg vormgeeft. Of het nu gaat om geld, een gebouw of andere bezittingen: u heeft de vrijheid om te bepalen waar uw waardevolle bijdrage ingezet zal worden binnen het ziekenhuis.

Uw nalatenschap is een blijvende herinnering aan uw unieke, filantropische persoonlijkheid. En dat respecteren wij. Daarom bieden wij u een warme, persoonlijke aanpak die afgestemd is op uw wensen en zorgen.

BOUW MEE AAN DE GEZONDHEIDSZORG VAN MORGEN.

Contactpersoon

Dominique Van der Donckt
Dominique Van der Donckt
Bloemen noch kransen
LogoUZ Brussel