Naar overzicht

Child Focus

Iedereen heeft al wel eens gehoord van Child Focus in het kader van de verdwijning van Julie en Melissa en van de affaire Dutroux in 1998. Child Focus is de organisatie die zich inzet voor vermiste kinderen én strijdt tegen de seksuele uitbuiting van kinderen. Twee essentiële thema’s die ons allen nauw aan het hart liggen.

Jaarlijks worden 95% van de kinderen veilig en snel teruggevonden en trachten we de risico’s van online en offline seksuele uitbuiting te beperken dankzij Child Focus.
We zetten ook veel in op preventie en sensibilisering om (groot)ouders, voogden, opvoeders, leerkrachten … tools aan te reiken om kinderen wegwijs te maken in de online en offline wereld.

Daar we voor het grootste deel afhankelijk zijn van schenkers en we niet gesubsidieerd worden door de overheid, hebben we uw hulp nodig om kinderen en jongeren te kunnen blijven ondersteunen.
U kan ervoor zorgen dat Child Focus zich dag en nacht kan blijven inzetten door onze organisatie op te nemen in uw testament. Want ook als u er niet meer bent, kan u nog veel betekenen.

Omdat we onze missie willen verderzetten, omdat dit nog steeds zo nodig is.
Omdat we alle kinderen willen helpen.
U toch ook?!

Geven, is beschermen… zelfs voorbij het leven.

Contactpersoon

Nancy Gypen
Bloemen noch kransen
LogoChild Focus