Naar overzicht

Hachiko

Reeds meer dan 25 jaar is Hachiko actief als opleidingscentrum voor assistentiehonden. De opleiding van onze honden duurt ongeveer twee jaar, daarna worden baasje en hond levenslang opgevolgd. Een team van geëngageerde professionals zet zich in met hart en ziel: de selectie van de pups; de opleiding en begeleiding van de gastgezinnen; de eindopleiding in het centrum; de screening en opleiding van de baasjes; de organisatie van mooie en leerrijke events… Ook onze vele vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol.

Zo leiden we onze honden op tot onmisbare hulphonden voor personen met een motorische beperking, epilepsiehonden en instellingshonden. Onze honden zijn van onschatbare waarde voor hun baasjes, zowel praktisch als emotioneel, en kwispelen van werkplezier.

Hachiko vzw kiest bewust voor een dienstverlening zonder financiële drempel en schenkt haar kwispelende helpers gratis aan hun baasjes. Wij ontvangen geen structurele subsidies en zijn volledig afhankelijk van jouw sympathie en steun. Via Hachiko steun je als dieren- en mensenvriend een kleine organisatie die heel concreet levens wil veranderen.

Hachiko verandert levens door assistentiehonden op te leiden en te plaatsen. Onze kwispelende assistenten zijn van onschatbare waarde voor hun baasje.

Contactpersoon

Sandra Demeester
Sandra Demeester
Bloemen noch kransen
LogoHachiko