Naar overzicht

UCLouvain

Sinds 1425 verricht de UCLouvain haar onderwijs- en onderzoekstaken ten dienste van de samenleving.

Elk legaat aan de UCLouvain versterkt haar hoogstaand, inclusief en vernieuwend onderwijs en ontwikkelt haar streven naar perfectie. Door aan de UCLouvain een legaat te schenken, kunt u de uitvoering en vooruitgang verzekeren van een project dat u nauw aan het hart ligt in uiteenlopende domeinen zoals gezondheid, cultuur, opleiding van studenten, duurzame ontwikkeling, klimaat, enz. Wij staan tot uw beschikking om u te begeleiden en samen met u na te denken waaraan u uw legaat wenst te besteden.

Dankzij uw bijdrage helpt u de UCLouvain aan de toekomst te bouwen en het onderzoek vooruit te helpen dat iedereen ten goede komt. Zo maakt u van uw actie en uw overtuigingen een engagement op lange termijn.

Heeft u waarden, wensen en ideeën waarmee u toekomstige generaties kunt helpen hun toekomst op te bouwen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

De UCLouvain streeft naar kwaliteitsonderwijs dat voor iedereen toegankelijk is en dat gericht is op vernieuwing, zowel op het vlak van opleiding als van onderzoek.

Contactpersoon

Bloemen noch kransen
LogoUCLouvain