Naar overzicht

Canisha

Ann: “Ik was verpleegster maar door een operatiefout ben ik motorisch beperkt geworden. Mijn hulphond Nibbels heeft me mijn zelfredzaamheid en eigenwaarde teruggegeven. Hij heeft mijn wereld heropend.”


Hilde: “Mijn autismehond Tuur is een enorme verrijking voor mijn leven. Hij gaat samen met mij over de drempels die ik alleen niet durf nemen, hij is mijn steun en toeverlaat. Door hem zie ik mogelijkheden in plaats van moeilijkheden, mijn wereld wordt terug groter, mijn zelfvertrouwen groeit. Thuis brengt hij mij rust en helpt hij als ik stress ervaar.”


Nathalie: “Mijn hoorhond Kaprice is mijn oren, overal. Ze laat me weten wanneer iemand aanbelt, ik een sms ontvang. Ze hoort mijn wekker, meldt me wanneer een alarm afgaat of wanneer iets uit mijn tas valt, … ze geeft me een veilig gevoel thuis en opent de deur naar de maatschappij.”


Canisha vzw bevordert de re-integratie & autonomie van mensen met een beperking door gratis een assistentiehond te plaatsen. Vanaf de selectie en aankoop van de pup staat Canisha vzw in voor de opleiding en levenslange opvolging van de assistentiehond.

Canisha opent deuren, u kan dat ook voor ons

Contactpersoon

Mark van Gelder
Mark van Gelder
Bloemen noch kransen
LogoCanisha