Naar overzicht

100 Chevaux sur l'Herbe

Sinds 2001 heeft 100 Chevaux sur l’Herbe een belangrijk toevluchtsoord geboden aan meer dan 150 paardachtigen, waarvan de meeste uit het slachthuis zijn gered of uit een ellendig leven zijn weggehaald.

Het is onaanvaardbaar dat na een leven van goede en trouwe dienst paarden, pony's en ezels brutaal en zonder het minste medeleven naar wrede slachtingen in slachthuizen worden gestuurd of schromelijk verwaarloosd worden.

Voor hen hebben we een 5-sterren toevluchtsoord gecreëerd dat, met zijn aanzienlijke faciliteiten, zijn prachtige landgoed en een toegewijd en bekwaam team, zorgt voor het grootste aantal paardachtigen dat wordt gered uit het slachthuis in België.

Ons doel is ook om onderwijs te bevorderen door respect en aandacht voor paarden te geven door de deuren van ons asiel te openen voor het publiek, scholen, groepen en verenigingen. We publiceren een driemaandelijks tijdschrift dat naar al onze supporters wordt gestuurd.

Alleen dankzij de schenkingen en legaten van onze supporters kunnen wij elke dag weer onze taak vervullen ten gunste van deze ooit gemartelde dieren.

Toevluchtsoord voor paardachtigen die zijn gered van slachthuis en onnodig lijden.

Contactpersoon

Marc Beelen
Bloemen noch kransen
Logo100 Chevaux sur l